Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα από Ισπανία για Χεζόνια- Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή!
Μπάσκετ
| 2024-03-08 19:37:00

"Βόμβα" από Ισπανία για Χεζόνια και Παναθηναϊκό - Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή!

Sportdog Team

Χαμός τις τελευταίες ώρες στα ισπανικά ΜΜΕ με πρωταγωνιστή τον Κροάτη σούπερ σταρ της Ρεάλ και τη φημολογούμενη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: "Φωτιά" εχουν πάρει τα δημοσιεύματα που θεωρούν σχεδόν... σίγουρη την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Πλέον, μεγάλα ΜΜΕ της Ισπανίας αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Κροάτη φόργουορντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πιθανότερο σενάριο, ενώ επισημαίνουν ότι η συμφωνία του με τους Πράσινους πλησιάζει.

Η "Sport" τόνισε σε αφιέρωμά της την Παρασκευή (8/3) μεταξύ άλλων: «Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, υπάρχουν πολλοί αβέβαιοι. Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και πιο δεδομένη», με την "Marca" να αναφέρει από την μεριά της την ίδια μέρα: «Φαίνεται πως ο Χεζόνια δεν θα συνεχίσει στην Μαδρίτη».

Το συμβόλαιο του Κροάτη με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που να αφορά την ανανέωσή του. Οι Ισπανοί λοιπόν τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να ξαναντύσει τον Χεζόνια στα πράσινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ύπουλο παιχνίδι με Βιλερμπάν - Καλά έκανε ο Αταμάν - Τρέχουν για Ολυμπιακό οι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags