Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής που είχε εξοργίσει τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2024-03-13 18:04:00

Ο διαιτητής που είχε… εξοργίσει τον Γιαννακόπουλο σφυρίζει στο ΣΕΦ - "16 ήττες σε 17 ματς"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η γνωστοποίηση της διαιτητικής τριάδας για το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ ξύπνησε μνήμες από την αντίδραση του Γιαννακόπουλου κατά ενός εξ αυτών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (14/03, 19:45) στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague και η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι.

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Κάρλος Περούγκα και Ούρος Νίκολιτς είναι οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση των δυο "αιωνίων" με τον πρώτο ρέφερι να έχει δεχθεί στο παρελθόν τα "πυρά" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Μετά την ήττα του Τριφυλλιού από την Εφές τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεσπάσει κατά των διαιτητών και είχε βάλει στο ''στόχαστρο'' τον Σρέτεν Ράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "All in" Ολυμπιακού για Έβανς, μεγάλος αντίπαλος από Ευρώπη - Ξανά για Μίχαϊλιουκ ο ΠΑΟ, υπέρβαση με Χάρις!

«Στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού με διαιτητή τον Ράντοβιτς, η ομάδα έχει 16 ήττες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags