Facebook Pixel Λούκα Ντόνσιτς: Είναι βέβαιος για το ποια ομάδα θα σηκώσει τη Euroleague
Μπάσκετ
| 2024-03-13 21:23:00

Το... έδωσε ο Ντόνσιτς - Είναι βέβαιος για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Euroleague

Sportdog Team
Το... έδωσε ο Ντόνσιτς - Είναι βέβαιος για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Euroleague

Ο μεγάλος Σλοβένος μπασκετμπολίστας όχι απλά προβλέπει, αλλά εμφανίζεται και σίγουρος για τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Λούκα Ντόνσιτς έκανε το "μπαμ" στην καριέρα του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ο σπουδαίος Σλοβένος μπασκετμπολίστας προέβλεψε πως οι Ισπανοί θα κατακτήσουν την Euroleague ξανά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "All in" Ολυμπιακού για Έβανς, μεγάλος αντίπαλος από Ευρώπη - Ξανά για Μίχαϊλιουκ ο ΠΑΟ, υπέρβαση με Χάρις!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν του λείπει η Ρεάλ: «Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο είναι οι συμπαίκτες, οι προπονητές, τα παιδιά που πέρασα πολύ χρόνο μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο».

Για τον Καμπάτσο: «Ο Φάκου είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολλή ενέργεια, εξαιρετικός δημιουργός, εξαιρετικός σκόρερ. Οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της Ρεάλ. Θα τον χρειαστούν».

Για το αν πιστεύει ότι η Ρέαλ θα κατακτήσει πάλι την Ευρωλίγκα: «Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης back-to-back τίτλους, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Αλλά είμαι βέβαιος. Έχουν μια μεγάλη ομάδα, εξαιρετική προπονητική. Για αυτό έχω σιγουριά για εκείνους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags