Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεύτερο κορυφαίο γκαρντ μαζι με Έβανς - Υπογράφει Έλληνας!
Μπάσκετ
| 2024-03-16 23:37:00

"Κόλπο γκρόσο" Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ - Και δεύτερο κορυφαίο γκαρντ μαζι με Έβανς - Υπογράφει Έλληνας!

του Pick n' Scroll

Πρωτοφανές αυτό που ετοιμάζει ο Έλληνας κοουτς. Δουλεύει με την ομάδα για πάρει φέτος όλους τους τίτλους και παράλληλα χτίζει το ρόστερ για του χρόνου, με πολύ στοχευμένες και ακριβές μεταγραφές...

Ο Ολυμπιακός νίκησε Καρδίτσα και από Κυριακή θα στρέψει την προσοχή του στο πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ακολουθεί, με την Εφές στη Κωνσταντινούπολη. Αν περάσουν κι από εκεί νικητές οι Πειραιώτες, θα έχουν κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Λογικά θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Ουόκαπ και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που δεν έπαιξαν κόντρα στη Καρδίτσα.

Το μυαλό του Ολυμπιακού και των Αγγελόπουλων είναι σαφώς και στις επόμενες χρονιές. Για αυτό άλλωστε ανανέωσαν την συνεργασία τους τόσο με τον Αλεκ Πίτερς όσο και με τον Μουσταφά Φαλ. Κράτησαν, δηλαδή, για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα στον Πειραιά δύο παίκτες, που είναι κολώνες της ομάδας.

Θα φανεί αν θα γίνει το ίδιο και με τον Αίζάια Κάνααν ή οι θέσεις στους γκαρντ θα καλυφθούν από τον Κίναν Εβανς της Ζαλγκίρις και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο τελευταίος, πάντως, δεν είναι ελεύθερος από την Φενέρ το καλοκαίρι του 2024, ενώ και τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά.

Η φροντ-λάιν της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι συμπληρωμένη πάντως, αφού Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Φαλ, Ράιτ και Πετρούσεφ είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια. Αυτό, που θα γίνει είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας Ελληνας παίκτης για να εμπλουτιστεί το εγχώριο υλικό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, όπως αναφέραμε, είναι ένας υποψήφιος, αλλά όχι και ο μοναδικός. Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη με την Φενέρ λήγει το καλοκαίρι, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Επίσης ελεύθερος μένει και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από τους Μπακς και ίσως στα 32 του θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αρχίσει να ξαναπαίζει μπάσκετ. Η ζωή και οι συνθήκες στις ΗΠΑ είναι ονειρικές, αλλά ο 32χρονος φόργουορντ έχει ξεχάσει τι πάει να πει ανταγωνισμός, παίζοντας ελάχιστα στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι απίθανο αν θα έχει κλείσει το ρόστερ του για του χρόνου τουλάχιστον κατά το 80-90% πριν τελειώσει η τρέχουσα σεζόν. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν του πήγαν καλά τα πράγματα μετά την αποχώρηση Σλούκα και Βεζένκοφ, οπότε κοιτάει τώρα από νωρίς να φτιάξει όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικά το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Και από ό, τι δείχνει το πάει πολύ καλά το πράγμα μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι - Δίνουν μεγαλύτερο συμβόλαιο από Σλούκα στον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags