Facebook Pixel Παναθηναϊκός- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για Αταμάν
Μπάσκετ
| 2024-03-17 16:44:00

Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για Αταμάν - "Τόσο Παναθηναϊκοί είστε - Απλά γελάει..."!

Sportdog Team
Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για Αταμάν - "Τόσο Παναθηναϊκοί είστε - Απλά γελάει..."!

Πήρε θέση ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού! Ποιους έβαλε στο στόχαστρο, οι σαφείς αιχμές που αφήνει και τι απαντά για την κριτική που δέχεται η ομάδα και ο Εργκίν Αταμάν.

Σε ανάρτηση με νόημα προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παίρνοντας θέση για την κριτική που δέχεται ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού υπερασπίστηκε τον Τούρκο προπονητή, ενώ άφησε αιχμές για φίλους των Πρασίνων, που όπως τόνισε, ανακαλύπτουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα "Όταν ο φύλακας έχει γνώση, δεν επηρεάζεται από ό,τι κι αν γραφτεί, όπου κι αν γραφτεί", με hashtag #Αμαναμαν.

Στη συνέχεια ανέβασε νέο story με το μήνυμα "Το ότι «Παναθηναϊκοί» είναι πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους, στο να ανακαλύπτουν θέμα όταν όχι δεν υπάρχει αλλά υπάρχει και απόλυτη και απόλυτη πίστη, ικανοποίηση και αισιοδοξία δείχνει για ακόμα μία φορά το πόσο Παναθηναϊκοί είστε. ΥΓ. ο Καρνάβαλος σε λίγο θα καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags