Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο βασιλιάς των μανταρινιών: Η ευκαιρία του Γιουλ να γίνει κορυφαίος στην ιστορία της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-21 16:18:00

Ο βασιλιάς των μανταρινιών: Η ευκαιρία του Γιουλ να γίνει κορυφαίος στην ιστορία της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει 620 τρίποντα και απέχει μόλις τρία για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά το 2007, ο νεαρός Σέρχιο έχασε τα πρώτα επτά τρίποντα που σούταρε στην Ευρωλίγκα στο ντεμπούτο του τη σεζόν 2007-08.

Στο πρώτο παιχνίδι της επόμενης σεζόν (2008-09) με αντίπαλο το Περιστέρι, έχασε την πρώτη του προσπάθεια και, στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, κατάφερε να σκοράρει. Ήταν 23 Οκτωβρίου 2008. Έχουν περάσει 5.628 ημέρες από τότε, περισσότερα από 15 χρόνια, και ο πόιντ γκαρντ, ήδη θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε θέση να γίνει ο πρώτος σκόρερ τριών πόντων στην ιστορία της Euroleague. 

Ο Σέρχιο Γιουλ έχει συνολικά 620 εύστοχα τρίποντα και απέχει μόλις τρία από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Έχει την ευκαιρία την Πέμπτη κόντρα στην Παρτιζάν να τα καταφέρει...

Σε αυτό που θα είναι το 400ο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα -μόνο ο Κάιλ Χάινς, με 421, έχει περισσότερα- , ο Γιουλ μπορεί να επεκτείνει τον μύθο του. Έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο απέναντι σε 39 αντιπάλους με την Αναντολού Εφές να είναι η αγαπημένη του με 54!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags