Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα"
Μπάσκετ
| 2024-03-20 23:47:00

Απαντήσεις Αταμάν για το κλειστό ροτέισον - "Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα"

Sportdog Team

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη δυσκολία του περιορισμένου ροτέισον, ενώ δήλωσε πως αναμένει πώς και πώς Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και ο προπονητής των Πράσινων εστίασε στον έλεγχο του αγώνα από την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο μικρό ροτέισον!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε με εξαιρετική επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και βρήκαμε τα σουτ με τον Ναν και με τον Γκριγκόνις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας, όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Εκτός από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, όταν κάναμε λάθη και κολλήσαμε στο σκορ, με τον Σλούκα ελέγξαμε την επιθετικότητα των γηπεδούχων. Είχαμε 25 ασίστ για μόνο 10 λάθη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: All Star Game ο Λεσόρ, ασταμάτητοι Σλούκας και Μήτογλου - Σιγά μην άφηνε το... δώρο Ολυμπιακού!

Πάντα έχω υψηλούς στόχους στις ομάδες που αναλαμβάνω, έτσι και τώρα. Είναι σκληρό το επόμενο ματς, με μία ομάδα με την οποία βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες, θα δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε με έξι αθλητές, δεν πήραμε πολλά από τον πάγκο, εκτός από τον Σλούκα που μας βοήθησε.

Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα μπουν σημαντικοί παίκτες στο ροτέισον όπως ο Βιλντόσα και ο Αντετοκούνμπο, ελπίζω ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική στα επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags