Facebook Pixel Euroleague: Η Αρμάνι σόκαρε τη Φενέρ - "Δώρο" στον Παναθηναϊκό (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-03-22 23:41:00

Η Αρμάνι σόκαρε τη Φενέρμπαχτσε και έκανε... δώρο σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό (Highlights)

Sportdog Team

Τεράστια νίκη των Ιταλών με 77-76, που έβαλε τους Τούρκους κάτω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία!

Η Αρμάνι Μιλάνο πανηγύρισε τεράστια νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (77-76) και έκανε ένα μεγάλο «δώρο» σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Με αυτή τη νίκη ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 14-17, μένοντας «ζωντανοί» στη μάχη για το play in, ωστόσο έριξαν την Φενέρμπαχτσε στο 19-12, με τους Τούρκους να ισοβαθμούν πλέον από τον Ολυμπιακό, απέχοντας μια νίκη από τον Παναθηναϊκό.

Η Αρμάνι μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 28-18 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, με τους Ιταλούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα εφτά πόντων (43-36).

Οι Ιταλοί συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στη τρίτη περίοδο όπου με επί μέρους 16-15 μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο με προβάδισμα οκτώ πόντων (59-51), με την Φενέρ σε εκείνο το σημείο να ξεκινάει την αντεπίθεσή της.

Οι Τούρκοι άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά και στα 1:38 πριν την λήξη με τρίποντο του Μπιμπέροβιτς πήραν προβάδισμα με 70-73, όμως η Αρμάνι απάντησε με σερί 7-0 για να πάρει ξανά τα ηνία και να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, μάλιστα έγινε χαμός αφού η Αρμάνι τα έκανε... μούσκεμα στην επαναφορά της τελευταίας επίθεσης, οι Τούρκοι έκλεψαν την μπάλα όμως έκαναν λάθος (!) και η κατοχή κατέληξε και πάλι στους Ιταλούς με το παιχνίδι να λήγει.

Ο Νικολό Μέλι (17π., 3ρ., 2ασ), ο Σαβόν Σιλντς (15π., 2ρ., 5ασ) και ο Νίκολα Μίροτιτς (13π., 7ρ), ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Ιταλών, ενώ για την Φενέρ ξεχώρισε ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags