Facebook Pixel "Βόμβα" από Ολυμπιακό! Κλείνει παιχταρά από ομάδα της Euroleague
Μπάσκετ
| 2024-03-26 07:32:00

"Βόμβα" από Ολυμπιακό! Κλείνει παιχταρά από ομάδα της Euroleague για τη νέα χρονιά

Sportdog Team
"Βόμβα" από Ολυμπιακό! Κλείνει παιχταρά από ομάδα της Euroleague για τη νέα χρονιά

Μπορεί ακόμα η χρονιά να είναι ανοιχτή για τους Ερυθρόλευκους όμως φαίνεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το ΟΚ για μια πολύ σημαντική κίνηση ενόψει της επόμενης σεζόν που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κίναν Έβανς: Σε μια πολύ σημαντική κίνηση φαίνεται ότι προχωράει ο Ολυμπιακός μιας και όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Live Sports σε ρεπορτάζ του Γιάννη Βετάκη, οι Ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας ώστε ο παίκτης να πιάσει... Λιμάνι το προσεχές καλοκαίρι, προλαβαίνοντας άλλες ομάδες της Euroleague όπως τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα το δημοσίευμα σημειώνει ότι υπάρχει συμφωνία τόσο στα χρήματα που θα παίρνει ο Κίναν Έβανς όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου, με τον 27χρονο φέτος να κάνει πράγματα και... θαύματα με τη Ζαλγκίρις μετρώντας έχοντας 17,3 πόντους μέσο όρο, 3,9 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,7 ριμπάουντ έχοντας 18,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης για μεγάλη ελληνική ομάδα, τον χάνει ο ΠΑΟΚ - Πρόταση του ιδιοκτήτη στον κόουτς - Γιατί έχει δύο ρήτρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags