Facebook Pixel To... πιστεύουν στην Παρτιζάν! "Να δείξουμε τα δόντια μας με Ολυμπιακό"
Μπάσκετ
| 2024-03-27 17:36:00

To... πιστεύουν στην Παρτιζάν! "Να δείξουμε τα δόντια μας με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
To... πιστεύουν στην Παρτιζάν! "Να δείξουμε τα δόντια μας με Ολυμπιακό"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους έκανε παίκτης της σερβικής ομάδας και μάλιστα έδειξε ότι άπαντες στην Παρτιζάν δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από τη νίκη στο παιχνίδι.

Αλέκσα Αβράμοβιτς: "Τελικό" για τη συνέχειά τους στη Euroleague δίνουν την Πέμπτη (28/3) Ολυμπιακός και Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με τον άσο της σερβικής ομάδας σε δηλώσεις του να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι πρέπει να δείξουν τα... δόντια τους κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχουμε προπονηθεί καλά και ερχόμαστε από μία περίοδο που δεν παίζουμε άσχημα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ετών και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό για εκείνον. Είναι όλοι μαζί για πολλά χρόνια. Έφεραν παίκτες που γνωρίζουν πώς να παίξουν, όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Έχουν μια καλή βάση και έναν εξαιρετικό προπονητή, παίζουν με πειθαρχία και επιθετικότητα και στην άμυνα. Όμως, τους υποδεχόμαστε μπροστά στο κοινό μας και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να δείξουμε τα... δόντια μας»; είπε ο Αλέκσα Αβράμοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντί για ΠΑΟ, Ολυμπιακό ο Έβανς με τεράστιο συμβόλαιο - Επόμενοι... Λόιντ και Έλληνας - 2 ηχηρές αποχωρήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags