Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποδοκιμάστηκε ο Μιλουτίνοφ στο Βελιγράδι: «Τους καταλαβαίνω...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-29 10:21:00

Αποδοκιμάστηκε ο Μιλουτίνοφ στο Βελιγράδι: «Τους καταλαβαίνω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 74-69 για την 32η αγωνιστική της Euroleague με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βραβεύεται πριν από το τζάμπολ του αγώνα από την πρώην ομάδα του.

Ομως, ο Σέρβος δέχθηκε αποδοκιμασίες φωνάζοντας τον «τσιγγάνικο μ...ί» λόγω ό,τι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και φοράει ερυθρόλευκα όπως ο Ερυθρός Αστέρας. Πάντως, ο Μιλουτίνοφ δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και δήλωσε στο σερβικό σάιτ sportklub: «Θέλω να ευχαριστήσω την Παρτίζαν για το δώρο, πέρασα όμορφα χρόνια εδώ, αν δεν ήταν η Παρτιζάν, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα», είπε αρχικά.

«Όσο για τους οπαδούς, μπορώ να καταλάβω τις αποδοκιμασίες από τη μία πλευρά. Δεν νιώθω τίποτα άσχημα για αυτούς. Πρέπει να είναι επειδή παίζω στον Ολυμπιακό, από την άλλη ίσως κάτι που έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Όποτε έπαιζα για κάποιον, προσπαθούσα να κερδίσω. Ακόμα και όταν παίζω με τον ίδιο μου τον αδερφό, χαίρομαι όταν κερδίζω. Θα προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο που εκπροσωπώ», είπε ο Μιλουτίνοφ στο SK.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags