Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Κούκοτς! Τα έχωσε στους ΝΒΑers
Μπάσκετ
| 2024-03-29 23:25:00

Τρομερές ατάκες Κούκοτς! Τα έχωσε στους ΝΒΑers - "Δεν θα… επιβίωναν με τον Ομπράντοβιτς"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Κούκοτς! Τα έχωσε στους ΝΒΑers - "Δεν θα… επιβίωναν με τον Ομπράντοβιτς"

Ο Κροάτης παλαίμαχος θρύλος του μπάσκετ βρέθηκε καλεσμένος της Παρτιζάν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τα... έχωσε στους παίκτες που σήμερα αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τόνι Κούκοτς: Δεν... κρύφτηκε ο Κροάτης παλαίμαχος παίκτης, που βρέθηκε στην Stark Arena όπου και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, και στις δηλώσεις του τα... έχωσε στους NBAers κάνοντας λόγο για "κακομαθημένα παιδιά", ενώ τόνισε πως δεν θα άντεχαν με προπονητή τον Ομπράντοβιτς.

«Όλοι οι παίκτες είχαν μεγάλη διάθεση να παίξουν καλά, αλλά δεν μπορείς να νικάς συνέχεια. Νομίζω ότι η Παρτίζαν είχε τον έλεγχο του ματς, καθώς ξέφυγε και στο +13, αλλά μετά έκανε πολλά λάθη. Με την σκληρή του άμυνα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή. Μετά, η Παρτίζαν έχασε τον ρυθμό της. Κατά τη γνώμη μου, ο Γουίλιαμς-Γκος άλλαξε το ματς. Πήρε τα πάντα πάνω του, έβαλε μεγάλα σουτ και καθόρισε το παιχνίδι».

Για το αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να κοουτσάρει ομάδα ΝΒΑ: «Ίσως να είναι ο κορυφαίος προπονητής, τα τελευταία 20 χρόνια. Ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ, από τότε που ήταν γκαρντ στην εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι προπονητής είναι. Αρκετοί παίκτες ήθελαν μόνο να παίζουν, εκείνος ενδιαφερόταν να προπονήσει κιόλας. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μπορούσε να πετύχει στο ΝΒΑ. Με βάση τη γνώση του στο μπάσκετ, σίγουρα μπορεί να πετύχει. Εάν το δεις από την πλευρά της επικοινωνίας του, δεν ξέρω εάν οι Αμερικανοί παίκτες θα μπορούσαν να… επιβιώσουν. Αλλά, αυτό αφορά εκείνους. Οι παίκτες είναι λίγο κακομαθημένοι σήμερα, έτσι το βλέπω εδώ. Όσο περισσότερα χρήματα έχουν, τόσο το λιγότερο μπάσκετ παίζουν», είπε ο Τόνι Κούκοτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ξένος δεν τα βρίσκει με ΠΑΟ, τον… περιμένει ο Ολυμπιακός - "Σύννεφα" και για Βιλντόζα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags