Facebook Pixel Τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Ναν, υπογράφει και δεύτερο κορυφαίο όνομα
Μπάσκετ
| 2024-03-30 21:16:00

Τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Ναν, υπογράφει και δεύτερο κορυφαίο όνομα - Έκπληξη με σέντερ και αντι-Βιλντόζα!

του Pick n' Scroll

Η προσφορά στον Αμερικανό και ποιοι ακολουθούν. Πώς άλλαξαν τα δεδομένα με τον σταρ του Τριφυλλιού, το επόμενο κορυφαίο όνομα που έρχεται ΟΑΚΑ και οι άλλοι δύο που ακολουθούν για γκαρντ και θέση «5»!

Ο Παναθηναϊκός ζει μεγάλες μέρες, μεγάλες ώρες, μετά και την επική νίκη στη Μπολόνια επί της Βίρτους. Μία ομάδα, που τα τελευταία χρόνια ήταν σε πολύ άσχημο σημείο βρίσκεται τώρα και πάλι στα καλύτερά της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι ο βασικός λόγος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ αποφάσισε εδώ και κάποιους μήνες να επαναφέρει την αγαπημένη του ομάδα στη κανονικότητα και τα έχει καταφέρει ήδη και με το παραπάνω.

Το ρόστερ είναι πολύ πλούσιο, έχει προσληφθεί ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές, το ΟΑΚΑ είναι σε «πράσινα» χέρια, ο κόσμος είναι και πάλι πολύ κοντά στην ομάδα. Τι καλύτερο δηλαδή να μπορούσε να περιμένει ο «πράσινος» οργανισμός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Η επιστροφή σε φάιναλ-φορ μετά από πολλά χρόνια δεν είναι μακριά. Απαξ και πάρει το πλεονέκτημα της έδρας ο εξάστερος, θα είναι πολύ δύσκολο να κινδυνέψει από την ομάδα, που θα βρει μπροστά του. Είτε αυτή θα είναι η Μακάμπι, είτε η Βίρτους, είτε οποιαδήποτε.

Την ίδια ώρα μπαίνουν και οι βάσεις για την επόμενη σεζόν. Ηδη ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Τζέριαν Γκραντ, το ίδιο γίνεται προσπάθεια να συμβεί με τον Μάριους Γκριγκόνις και βέβαια με τον Κέντρικ Ναν. Ο τελευταίος θεωρούσε πολύ δύσκολο έως απίθανο να μείνει δεύτερη χρονιά στο ΟΑΚΑ. Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μαζί και οι πιθανότητες.

Ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει μία πολύ μεγάλη οικονομικά πρόταση για δύο χρόνια και ο Αμερικάνος σούπερ σταρ το σκέφτεται σοβαρά. Αν μείνει και ο Ναν με τον Γκριγκόνις, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν έναν τρομερό κορμό για του χρόνου.

Στην ουσία θα τους λείπει ένας καλός σέντερ, ένας καλός γκαρντ αν φύγει ο Βιλντόζα και ο Χεζόνια, που είναι ο μεγάλος στόχος και πολύ δύσκολα δεν θα αποκτηθεί. 

Το όνομα του Βενσάν Πουαριέ είναι από αυτά, που πρέπει να κυκλωθούν για την θέση του σέντερ, για την θέση του γκαρντ αν φύγει ο Βιλντόζα μπορείτε να βάλετε ό, τι επιθυμεί ο νους σας: από Μίσιτς μέχρι Λάρκιν.

Ο Παναθηναϊκός όπως και να είναι έχει αλλάξει σελίδα και μόνο τα καλύτερα είναι μπροστά του με τον κόσμο του να έχει τρελαθεί με αυτά, που βλέπει και να θέλει διακαώς να σηκώσει το 7ο στο Βερολίνο. Κάτι, που μόνο απίθανο δεν είναι πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Γιαννακόπολου ο Παπαγγιάννης - Πόιθρες, Κουζμίνσκας για ΠΑΟ - Τέλος για Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags