Facebook Pixel Στο... κόκκινο ο Αταμάν! Ο αριθμός τεχνικών ποινών που έχει πάρει φέτος!
Μπάσκετ
| 2024-04-02 00:04:00

Στο... κόκκινο ο Αταμάν! Ο αριθμός τεχνικών ποινών που έχει πάρει φέτος! Η θέση του Μπαρτζώκα στη λίστα

Sportdog Team
Στο... κόκκινο ο Αταμάν! Ο αριθμός τεχνικών ποινών που έχει πάρει φέτος! Η θέση του Μπαρτζώκα στη λίστα

Ο Τούρκος τεχνικός ήταν γνωστός για το γεγονός ότι δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του, κάτι που φαίνεται και από το πόσες τεχνικές ποινές έχει πάρει τη φετινή χρονιά σε αγώνες της Euroleague.

Euroleague: Ενδιαφέρουσα στοιχεία παρουσίασε η κορυφαία ευρωπαϊκής διοργάνωση μπάσκετ, μιας και έκανε γνωστό τον αριθμό τεχνικών ποινών που έχουν πάρει οι τεχνικοί ομάδων που συμμετέχουν, με τον Άλεξ Μουμπρού, της Βαλένθια να είναι στην κορυφή με 9, ενώ ακολουθούν ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού μαζί με τον Όντεντ Κάτας της Μακάμπι και τον Ρότζερ Γκριμάου της Μπαρτσελόνα, ενώ άλλες τόσες είχε δεχτεί και ο Τζανμάρκο Ποτζέκο που έμεινε για πολύ λίγο στον πάγκο της Βιλερμπάν.

Πέντε έχει πάρει ο Πάμπλο Λάσο της Μπάγερν, αλλά και οι Δημήτρης Ιτούδης και Ερντέμ Τσαν, που αποχώρησαν από Φενέρ και Εφές αντίστοιχα, με τον Λούκα Μπάνκι να έχει δεχθεί τέσσερις, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τιμωρηθεί τρεις φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags