Με 13 παίκτες αλλά χωρίς τους δύο Σέρβους, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θέματα τραυματισμών το τελευτάιο διάστημα, με τον Πετρούσεφ να παραμένει στα πιτς μετά το οστικό οίδημα που υπέστη απέναντι στη Βιλερμπάν πριν από δύο εβδομάδες, ενώ ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε την Τρίτη (2/4) στις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Ιανουαρίου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. αλλά προτιμήθηκε από τον Μπαρτζώκα να μείνει εκτός, αφού δεν έχει ρυθμό.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι αποτελείται από τους: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Ράιτ και Φαλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Deadline" Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, ο λόγος που θέλει να φύγει - Το "ανακοίνωσε" σε Ολυμπιακό και... Παναθηναϊκό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
