Facebook Pixel Γιατί φέτος ο Παναθηναϊκός... του Σλούκα - Οι πρώτες πληροφορίες για Γραντ
Μπάσκετ
| 2024-04-12 15:18:00

Γιατί φέτος είναι ο Παναθηναϊκός... του Σλούκα - Οι πρώτες πληροφορίες για τις ενοχλήσεις του Γκραντ

Sportdog Team
Γιατί φέτος είναι ο Παναθηναϊκός... του Σλούκα - Οι πρώτες πληροφορίες για τις ενοχλήσεις του Γκραντ

Πώς ο Αταμάν κατάφερε να επαναφέρει το Τριφύλλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τι αλλάζει η παρουσία του Έλληνα άσου στο παρκέ

Στους πυλώνες της φετινής πορείας του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα εστίασε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οφείλουμε να πιστώσουμε στον Αταμάν ότι μέσα σε 7-8 μήνες έκανε τον Παναθηναϊκό δεύτερο από προτελευταίο. Μπορεί να είχε στα χέρια του ένα πολύ καλό μπάτζετ, αλλά και άλλες ομάδες ξόδεψαν ανάλογα ή περισσότερα χρήματα και δεν μπήκαν ούτε στα play in», ανέφερε.

«Ο Σλούκας μετά τη διακοπή έχει γυρίσει τον διακόπτη και παίζει τρομερά. Είναι άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός με εκείνον στο παρκέ. Πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία όμως και στον Κώστα Αντετοκούνμπο, που χθες άλλαξε τα επίπεδα ενέργειας της ομάδας στην άμυνα», πρόσθεσε.

«Τώρα ο Παναθηναϊκός περιμένει αντίπαλο, που θα προκύψει την Τρίτη. Φαβορί είναι η Μακάμπι, που τον έχει κερδίσει δύο φορές φέτος, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τότε», συνέχισε.

Για την κατάσταση του Τζέριαν Γκραντ είπε πως «… έχει κάποιες ενοχλήσεις. Δεν φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό και ανησυχητικό. Ας περιμένουμε τη μαγνητική για να είμαστε σίγουροι. Πάντως είναι το πιο πιθανό να μην παίξει με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags