Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης: "Ξενέρωσα με τις δηλώσεις του Αταμάν για τον Βιλντόζα"
Μπάσκετ
| 2024-04-14 11:04:00

Το παράπονο του Μπόγρη: "Ξενέρωσα με τις δηλώσεις του Αταμάν για τον Βιλντόζα"

Sportdog Team
Το παράπονο του Μπόγρη: "Ξενέρωσα με τις δηλώσεις του Αταμάν για τον Βιλντόζα"

Ο Έλληνας ψηλός του Αμαρουσίου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Αταμάν τα "έχωσε" στον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε το δικό του σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά την Μπασκόνια για τους Πράσινους όσον αφορά τα πλέι οφ και τοποθετήθηκε για την "καυτή" υπόθεση Βιλντόζα!

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Η Μπαρτσελόνα είναι πιο εύκολη από τη Μονακό, θα αντιμετωπίσει έναν τρόπο παιχνιδιού που τον ξέρει. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά κορμιά. Προτιμώ Μπασκόνια σίγουρα για τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι έχει ταλέντο, βάθος. Ως τηλεθεατής προτιμώ τη Μακάμπι σίγουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ 2.13μ. από NBA για ΠΑΟ - Μπαίνει… και αύριο πρωί στο αεροπλάνο - Έχει συμβόλαιο με Σέλτικς! (Vid)

Ως Παναθηναϊκός προτιμώ τη Μπασκόνια. Μπορεί στο τελευταίο ματς να κερδίσει μέσα στη Μπασκόνια με 7 πόντους, αντί για 15. Μακάρι να ανανεώσει ο Κέντρικ Ναν, γιατί θα κινηθεί και ο Ολυμπιακός δυνατά στην αγορά.

Ξενέρωσα με τις δηλώσεις του Αταμάν για τον Βιλντόζα, ήταν απαράδεκτο. Δεν μου αρέσει αυτό το κόνσεπτ, ο Μήτογλου πέρασε ”ζάχαρη”. Ο Βιλντόζα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Θα δούμε πού θα πάει του χρόνου, δεν έχει χώρο στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags