Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ταξίδεψε ο Μπόλντγουιν με την αποστολή της Μακάμπι - Παίζει με Μπασκόνια και μετά Παναθηναϊκό; (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-15 11:00:00

Δεν ταξίδεψε ο Μπόλντγουιν με την αποστολή της Μακάμπι - Παίζει με Μπασκόνια και μετά Παναθηναϊκό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τους δύο πιθανούς αντιπάλους τoυ στα πλέι οφ της Euroleague καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια στα πλέι οφ της Euroleague, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται την Τρίτη στο Βελιγράδι με την Μπασκόνια, αλλά ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το Βελιγράδι και αναμένεται να το κάνει σήμερα.

«Μετά από ένα γραφειοκρατικό ζήτημα σχετικά με το διαβατήριο του γιου του Γουέιντ Μπόλντουιν, ο γκαρντ και η οικογένειά του δεν μπόρεσαν να απογειωθούν απόψε από το Ισραήλ. Η διευθέτηση του θέματος απαιτούσε την παρουσία του Γουέιντ και αφού λυθεί το θέμα, ο παίκτης θα πετάξει σήμερα στο Βελιγράδι, θα έχει χρόνο να φτάσει στην προπόνηση απόψε και φυσικά θα είναι διαθέσιμος στην ομάδα στον αγώνα play-in εναντίον της Μπασκόνια», αναφέρει η Μακάμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags