Facebook Pixel Γιώργος Συρίγος για Μακάμπι: Το 19.2% που… τρομάζει τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2024-04-17 08:54:00

Συρίγος για Μακάμπι: Το 19.2% που… τρομάζει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ με τους Μπόλντγουϊν-Μπράουν

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Τα ατού των Ισραηλινών και γιατί το Τριφύλλι θα ήταν φαβορί για την πρόκριση, ακόμα και αν δεν είχε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Euroleague!

Ο Γιώργος Συρίγος μετά την εντυπωσιακή νίκη της Μακάμπι απέναντι στην Μπασκόνια και την πρόκρισή της στα πλέι οφ της Euroleague, αναλύει την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Εξηγεί γιατί οι Πράσινοι θα ήταν φαβορί ακόμα και σε δύο παιχνίδια, χωρίς πλεονέκτημα έδρας και στέκεται στα… ατού των Ισραηλινών. Αδιανόητο αθλητική ικανότητα και μέγεθος στις τέσσερις πρώτες θέσεις, αλλά όχι του σέντερ, όπου έχει αθλητικότητα, αλλά όχι μέγεθος.

Το δίδυμο Μπόλντγουϊν-Μπράουν που ορίζει τα πάντα στη Μακάμπι και είναι ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε αντίπαλο, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι με το συγκεκριμένο δίδυμο και γιατί η ομάδα του Μπλατ είναι η πιο προβλέψιμη στην Ευρωλίγκα!

Ποιο είναι το 19.2% στη στατιστική της Μακάμπι που πρέπει να ανησυχεί τους Πράσινους, η άμυνά της που είναι κάτω του μετρίου συνολικά και πώς ο Εργκίν Αταμάν θα σταματήσει το δίδυμο Μπόλντγουϊν-Μπράουν!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκδίκηση" Σλούκα από... Παπανικολάου - Ανατροπή με Χουάντσο στον ΠΑΟ, νέα δεδομένα για Χεζόνια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags