Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαζί Πετρούσεφ, Πίτερς, Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ!
Μπάσκετ
| 2024-04-20 23:41:00

Απόφαση Μπαρτζώκα για Μιλουτίνοφ - Μαζί Πετρούσεφ, Πίτερς και Βεζένκοφ!

του Pick n' Scroll

Ποιος αλλάζει θέση και το μέλλον του Σέρβου ψηλού, ο οποίος θέλει να μείνει στο Λιμάνι και ο μόνος "κίνδυνος" είναι να γίνει πράξη η μεγάλη επιστροφή από το NBA...

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ δήλωσε σε σερβικό μέσο ότι πλέον δεν σκέφτεται το ΝΒΑ όσο το σκεφτόταν πριν πάει σε αυτό. Ο 24χρονος σέντερ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την τρέχουσα χρονιά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πήγε στους Σίξερς, πήγε στους Κλίπερς, πήγε και στους Κινγκς του Βεζενκοφ. Πουθενά, όμως, δεν βρήκε χρόνο. Ούτε μία από τις τρεις ομάδες τον εμπιστεύτηκε με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη, καθώς μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε στην Αμερική.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία και τον έκανε δικό του, κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει αφού ο Σέρβος σέντερ παίζει πολύ καλά.

Και είναι και στα πλάνα και για του χρόνου, εκτός αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει κι αυτός να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως η θέση του Πετρούσεφ να κινδυνέψει καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα έχουν μαζευτεί πολλοί παίκτες στη φροντ-λάιν των Πειραιωτών. Αν και για αυτό το ενδεχόμενο λέγεται ότι δεν θα φύγει κανείς και θα παίζει ο Πίτερς και στην θέση «3», κάτι, που γίνεται και φέτος.

Για τον Πετρούσεφ, πάντως, έχουμε αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός, που θα μείνει εκτός επτάδας ξένων για τα πλέι-οφ του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν θα μείνει αν ο Μπαρτζώκας πάει σε έκπληξη και κόψει είτε έναν από τους γκαρντ (όπως έκανε πέρυσι με τον Κάνααν), είτε δεν βάλει τον Μιλουτίνοφ. Είναι, όμως, όπως τονίσαμε, δύο ενδεχόμενα πολύ δύσκολα να γίνουν καθώς εκτός των άλλων ο Μιλουτίνοφ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και επιπλέον έχει συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια. Και από την άλλη δεν είναι που δεν είναι πολλοί οι ποιοτικοί γκαρντ του Ολυμπιακού, δεν είναι δόκιμο να κοπεί ο Κάνααν ή ο ΜακΚίσικ, που συν τοις άλλοις έχει και πολύ καλή παράδοση στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα αν και τώρα τον καίει η σειρά με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός θέλει την τέταρτη Ευρωλίγκα και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για γκαρντ των 18 π.,7 ασίστ - Έκπληξη και από Ελλάδα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags