Facebook Pixel Στέλνει το μήνυμα ο Γκριγκόνις!
Μπάσκετ
| 2024-04-23 03:04:00

Στέλνει το μήνυμα ο Γκριγκόνις! Έτσι θα έρθει η νίκη του ΠΑΟ με Μακάμπι

Sportdog Team
Στέλνει το μήνυμα ο Γκριγκόνις! Έτσι θα έρθει η νίκη του ΠΑΟ με Μακάμπι

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, για τα play off της Euroleague και ο Λιθουανός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Μάριους Γκριγκόνις: Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι των play off της Euroleague με αντίπαλο τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του ο Λιθουανός άσος  στάθηκε στα σημαντικότερα στοιχεία που θα δώσουν την νίκη στην ομάδα του.

«Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κάνουμε τη δουλειά μας.

Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξει και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπεινα το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Δε μας ενδιαφέρει το 0-2. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο», ανέφερε.

Για το αν είναι καλύτερος ο Μπράουν ή ο Μπάλντγουιν: “Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους”, είπε ο Μάριους Γκριγκόνις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνώ με Λουτσέσκου! Καθαρά τα δύο γκολ, καμιά σιγουριά χωρίς τεχνολογία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags