Ο Ματέι Μπολτάουζερ είναι πασίγνωστος διαιτητής της Euroleague, με πολλά χρόνια εμπειρίας στα παρκέ και πρόσφατα είχε κληθεί να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα της σειράς πλέι οφ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Μετά το πέρας εκείνης της αναμέτρησης, οι Πράσινοι είχαν εκδώσει σκληρή ανακοίνωση εναντίον αυτού και των έτερων δύο ρέφερι όπου τους κατηγορούσαν για "καταδρομική επίθεση". Αυτά συμβαίνουν εντός των 4 γραμμών, αλλά αυτό που έκανε ο Μπολτάουζερ σε ένα αεροδρόμιο είναι πραγματικά αδιανόητο.
Συγκεκριμένα, βίντεο - ΣΟΚ τον δείχνει να κλέβει άρωμα την ώρα που, υποτίθεται, κοιτούσε τον χώρο και το έβαλε μέσα στην τσάντα του!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
Gospodine Boltauzer to što kradete na terenu ne znači da to znanje treba da prenesete i koristite. Čovića pušta DB snimke. Nek se i ostali lopovi spreme... #kkcz pic.twitter.com/xRD2WqbXwc — Dragi Kenta (@adammarkus20) April 26, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
