Facebook Pixel Μπαρτζώκας: "Έτοιμοι για μάχη στο ΣΕΦ"
Μπάσκετ
| 2024-04-27 00:53:00

Μπαρτζώκας: "Έτοιμοι για μάχη στο ΣΕΦ" - Ατάκα για διαιτησία, Παπανικολάου

Sportdog Team
Μπαρτζώκας: "Έτοιμοι για μάχη στο ΣΕΦ" - Ατάκα για διαιτησία, Παπανικολάου

Ο Έλληνας τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα σημείωσε ότι οι Καταλανοί άξιζαν τη νίκη, ενώ έριξε τα... πυρά του για τις τεχνικές ποινές που δέχθηκαν οι Ερυθρόλευκοι.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα άξιζε τη νίκη, αλλά και πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για... μάχη στο ΣΕΦ στα παιχνίδια που ακολουθούν στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων, καυτηριάζοντας τις τεχνικές ποινές στο φινάλε του ματς, ενώ αποκάλυψε ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι έτοιμος στην τρίτη αναμέτρηση της Μ. Τρίτης (30/4).

"Ο Παπανικολάου προπονήθηκε σήμερα και πιθανότατα θα παίξει την άλλη βδομάδα. Πιστεύω θα τον έχουμε μαζί μας. Άρχισε με λίγο τρέξιμο αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες ασκήσεις, είναι ακόμα αδύναμος μετά τον υψηλό πυρετό.

Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο σε ορισμένα πράγματα. Ίσως πιστέψαμε ότι έχει τελειώσει η αποστολή μας με την εκτός έδρας νίκη και παίρνοντας το πλεονέκτημα με το μέρος μας αλλά δεν είναι έτσι. Κάθε παιχνίδι είναι και μία διαφορετική ιστορία.

Άξιζαν τη νίκη, έπαιξαν με ενθουσιασμό. Στις κρίσιμες στιγμές όταν επιστρέψαμε στο παιχνίδι, πήραν καλύτερες αποφάσεις. Τους επιτρέψαμε να εκτελέσουν ελεύθερα σουτ, κυρίως τον Πάρκερ και τον Αμπρίνες με τα λάθη μας και εκείνοι καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Οι τεχνικές ποινές εναντίον μας ήταν καθοριστικές και σημαντικές εν τέλει. Πλέον είμαστε στο 1-1 και πηγαίνουμε στο σπίτι μας για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θα είναι μία πραγματική μάχη και θα είμαστε έτοιμοι για αυτή.

Για τη Μπαρτσελόνα: "Είναι μία σπουδαία ομάδα με κάποιους πολύ καλούς παίκτες, είχαν και την υποστήριξη του κόσμου τους. Έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα. Σε τέτοια παιχνίδια, οι επαφές και οι αθλητικότητα είναι σημαντικοί παράγοντες.

Είχαμε πολλά ελεύθερα και εύκολα σουτ στο πρώτο ημίχρονο όμως χάσαμε πολλά με τον Κάνααν και τον Ουόκαπ που συνήθως δεν αστοχούν. Κάποιες φορές προσθέτεις άγχος στους αντιπάλους σκοράροντας ελεύθερα σουτ. Έχουμε καλούς σουτέρ αλλά χρειαζόμαστε ένα καλύτερο ποσοστό για να κερδίσουμε στο Παλάου“, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δάκρυσε ο Ποντένσε - Απόφαση Ολυμπιακού για την τεράστια ρήτρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags