Ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, καθώς παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να γυρίσει το ματς με τη Μακάμπι, να ισοφαρίσει σε 2-2 και πλέον θέλει νίκη στο ΟΑΚΑ για να φτιάξει βαλίτσες για το Βερολίνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Βελιγράδι και παρακολούθησε και τα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς και όπως είδατε στο χθεσινό ΒΙΝΤΕΟ του Sportdog.gr, ξέσπασε μόνος του στην κερκίδα μόλις το ματς… καθάρισε. Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού έχει κάνει μία τεράστια επένδυση φέτος και ήταν από τους λίγους που μαζί με τον Εργκίν Αταμάν, πίστευαν ότι αυτή η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο Final Four.

Βέβαια, για να φτάσει το Τριφύλλι να απέχει μόλις 20 λεπτά από την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο, χρειάστηκαν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές, να ρίξει και τη… βόμβα της χρονιάς, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός πληρώθηκε πολύ ακριβά (2 εκατομμύρια δολάρια για οκτώ μήνες) όμως με τις εμφανίσεις του ξεπλήρωσε τόσο τον Αταμάν που το έβαλε στο ρόστερ όσο και τον Γιαννακόπουλο που τον πλήρωσε!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πάντως, μετά τον Κώστα Σλούκα, έχει… λατρεία για τον Ναν και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Χθες το βράδυ άλλωστε τόνισε σε Instagram stories πως ο Αμερικανός είναι ο δεύτερος καλύτερος ξένος που έχει περάσει από την Ελλάδα μετά τον Ντόμινικ Γουίλκινς!

Και πόσταρε κι ένα ακόμα μήνυμα με νόημα, το οποίο αναφερόταν στο μέλλον του και ήρθε ως συνέχεια του προχθεσινού τραγουδιού του προέδρου, με τους στίχους… δεν θα πας πουθεΝαν!

Οι Πράσινοι του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για διετές συμβόλαιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν και δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, το κλίμα είναι πολύ καλό. Όπως δήλωσε άλλωστε ο Ναν στο Sportdog.gr πριν πετάξει η ομάδα για τη Σερβία, θα ήθελε να συνεχίσει στο Τριφύλλι, ενώ ο Γιαννακόπουλος είναι τόσο… τρελαμένος μαζί του, που θέλει να κλείσει την υπόθεση άμεσα.

Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε ίσως και μέσα στο μήνα. Επιθυμία του είναι να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις του Αμερικανού, να αποσπάσει το «ναι» και να το ανακοινώσει ίσως και πριν πάει η ομάδα στο Final Four!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ! Έλεγχος στα όρια της πρόκλησης σε Γιαννακόπουλο!