Η τρέλα του κόσμου του Παναθηναϊκού έχει φτάσει και πάλι μετά από χρόνια στο κατακόρυφο και αυτό φαίνεται και από τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες. Χωρίς να ξέρει κανείς το ακριβές ρόστερ και γενικώς τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, η ζήτηση είναι τεράστια και είναι χαρακτηριστικό ότι πουλήθηκαν ήδη πάνω από 3.600 διαρκείας.

Βέβαια ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξέρει ακριβώς τι θα γίνει όπως είπαμε, αλλά καταλαβαίνει το μεγαλείο, που φτιάχνεται στο ΟΑΚΑ: τόσο έξω από το παρκέ, όσο και μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Εξω από το παρκέ, η κατάσταση θα θυμίζει ΝΒΑ με τα έργα, που γίνονται και που θα γίνουν. Η πολυτέλεια θα είναι σε υψηλό επίπεδο, θα υπάρχουν σουίτες, θα υπάρχουν γενικώς πράγματα, που δεν υπάρχουν σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης.

Οσον αφορά στο παρκέ, οι μεταγραφές, που θα γίνουν, θα είναι και πάλι πολύ υψηλού επιπέδου. Ο Εντι Ταβάρες δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ, αλλά θα μείνει στην Μαδρίτη, εν τούτοις το «τριφύλλι» θα πάρει σπουδαίο ψηλό. Είτε από την Ευρώπη, κάποιον, δηλαδή, σαν τον Ιμπάκα ή τον Μότλεϊ, είτε από το ΝΒΑ, όπου οι επιλογές μπορεί να είναι περισσότερες. Κάποιοι μάλιστα σιγοψιθυρίζουν το όνομα του Γιόνας Βαλαντσιούνας, αλλά τέτοιες περιπτώσεις μοιάζουν απλησίαστες.

Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης κοντά στο να πάρει τον Μάριο Χεζόνια, ενώ θα αποκτήσει και έναν ακόμη γκαρντ στην θέση του Λούκα Βιλντόζα.

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο διακαής πόθος, αλλά παράλληλα είναι και δύσκολη περίπτωση καθώς έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι. Ισως μάλιστα ο Αταμάν πάει στο ΝΒΑ για να γεμίσει αυτή την θέση. Να πάρει, δηλαδή, έναν παίκτη, που να συνδυάζει όνομα και ουσία. Θα χάλαγε, δηλαδή, τον Παναθηναϊκό να προσθέσει δίπλα σε Ναν, Γκραντ και Σλούκα τον Μίχαλιουκ των Σέλτικς; Τον Ουκρανό, που προσπάθησε να πάρει πέρυσι; Σε καμία περίπτωση.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει ένα πανίσχυρο ρόστερ και στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς θα είναι το φαβορί για να πάρει την Ευρωλίγκα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύγχρονο μπάσκετ ο Μπαλτσερόφσκι - Τα λόγια... πράξεις για Σαμοντούροφ"