Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον Ολυμπιακό για τη σπουδαία πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Η πρόκληση του ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τους Πειραιώτες, συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για επανάπαυση ούτε για... ακραίους πανηγυρισμούς. Η δουλειά δεν τελείωσε με την πρόκριση, αντιθέτως ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Είτε έρθει πάντως η κούπα είτε όχι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αισθάνονται δικαιωμένοι, γνωρίζοντας πως έχουν καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα στην ελίτ της Ευρώπης. Η παρουσία σε τρίτο συνεχόμενο Final Four δεν είναι μικρό επίτευγμα, ειδικά από τη στιγμή που ο σύλλογος πέρασε από αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα φέτος, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είδε τους Σλούκα και Βεζένκοφ να αποχωρούν.

Στο Λιμάνι υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο και επιδιώξεις ώστε η επιτυχημένη τριετία να συνεχιστεί. Να εξακολουθήσει δηλαδή ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο να παλεύει με αξιώσεις για την κατάκτηση της Euroleague, αλλά να αλλάξει επίσης επίπεδο στους τομείς του μάρκετινγκ και της εμπειρίας που προσφέρει στους φιλάθλους του.

Ο επόμενος στόχος των αδερφών Αγγελόπουλων είναι η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει! Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κινηθούν σε ανάλογη κατεύθυνση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε το ΟΑΚΑ και κατόρθωσε να το εκσυγχρονίσει. Ήδη οι αλλαγές στο κλειστό είναι μεγάλες, με τους φίλους της ομάδας να είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλος να τονίζει πως τα όσα έχουμε δει έως τώρα είναι μόνο η αρχή.