Οι μέρες πλησιάζουν για το Final Four της Εuroleague και ο Σερτάτς Σανλί δήλωσε αισιόδοξος όχι μόνο για νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Θα είναι ένα συναρπαστικό ματς και για τις δύο ομάδες. Μας δίνει έξτρα κίνητρο το ότι αντιμετωπίζουμε έναν τόσο σημαντικό αντίπαλο.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτό είναι το όνειρό μας από την αρχή της σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Τούρκος σέντερ.

Παράλληλα, ο Σανλί έστειλε το μήνυμά του στον Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει τόσο στην Αναντολού Εφές όσο και στην Εθνική Τουρκίας, λέγοντας σχετικά: «Έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί του και έχουμε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες μαζί. Παρότι είναι ακόμη προπονητής μου στην Εθνική Τουρκίας, θα κάνω το καλύτερο για να τον νικήσουμε».

Καταλήγοντας, ο ψηλός της Φενέρ δήλωσε σίγουρος ότι θα κερδηθεί και η μάχη της εξέδρας από τους οπαδούς της ομάδας του, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Όλοι ξέρουμε πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες οπαδοί, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει και τους δικούς μας οπαδούς.

Θα είναι δίπλα μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όπως όλη τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι στο Βερολίνο και θα παίξουμε ως οικοδεσπότες. Είμαι σίγουρος πως θα είναι η πλειοψηφία στο γήπεδο και για 40 λεπτά θα έχουμε μια ατμόσφαιρα σαν της Κωνσταντινούπολης».