Σέρχιο Γιούλ: Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, με αφορμή τον ημιτελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας τι πρέπει να κάνει η Βασίλισσα για να προκριθεί στον τελικό, ενώ θυμήθηκε και το φινάλε πέρσι στο Κάουνας.

«Ναι μου έρχεται στο μυαλό το νικητήριο σουτ πέρυσι. Φυσικά και το σκέφτομαι. Το έχω δει πολλές φορές. Είναι ένα καλάθι που κάθε παιδί ονειρεύεται. Να ευστοχεί σε σουτ νίκης σε τελικό της Euroleague.

Αν μου ζητηθεί φυσικά και θα το κάνω, ωστόσο θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Σίγουρα δεν πρόκειται να κρυφτώ αν η ομάδα και ο προπονητής πιστεύουν ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για το τελευταίο σουτ».

Όσο για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα θα το θέλει ακόμα περισσότερο μετά την περσινή ήττα στον τελικό; «Αν ισχύει, τότε οι συμπαίκτες μου θα είναι πιο απελευθερωμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα που στηρίζεται στο physical game, οπότε θα πρέπει να ματσάρουμε την σκληρά της», είπε ο Σέρχιο Γιούλ.