Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον αυριανό ημιτελικό με την Φενέρ (24/5, 19:00) τόνισε πως δεν είναι χαλαρός για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το βάθος που έχει η ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό και έτσι οι ομάδες προχωράνε μακριά στην σεζόν. Υπάρχουν σκάουτερς σε όλη την σεζόν που λένε να μην δώσουμε σε αυτούς τους 2 παίχτες τίποτα και γι αυτό πρέπει άλλοι παίχτες να βγουν μπροστά και αυτό κάνουμε όλη την χρόνια, είμαστε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι»

Για την αγάπη που έχει εισπράξει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι τίποτα άλλο από αγάπη ,η εμπειρία που είχα για 7 μήνες είναι κάτι που δεν είχα ζήσει. Υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι ,παρά πολύ παθιασμένοι και είμαι ο τύπος του παίχτη που τα βλέπει αυτά και νιώθω τιμή γι αυτό και θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες στο μέλλον».

Για το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το παιχνίδι και που θα κριθεί: «Προφανώς, η ανταγωνιστικότητα θα είναι εκεί , η προσπάθεια θα ειναι εκεί, πιστεύω ότι θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες , όπως οι μπάλες 50-50, τα loose balls , τα ριμπάουντ , αυτά τα είδη των plays, αυτά θα δείξουν την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή».

Για το αν είναι υποτιμημένο μέρος του παιχνιδιού η άμυνα του: «Ναι, σίγουρα . Θεωρώ ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού μου είναι το πιο υποτιμημένο , η άμυνα μου , η ταχύτητα μου και η ικανότητα μου να μαρκάρω στην περίμετρο, ακόμα και να προστατεύω την ρακέτα λιγάκι ,ξέρω ότι έχετε δει κάποιες από τις τάπες μου , παίζω άμυνα ακόμη , είμαι καλός σ αυτό».

Για το αν είναι ήρεμος πριν τον ημιτελικό: «Όχι, δεν είμαι ήρεμος καθόλου, είμαι αυτό που είμαι ,έτσι προετοιμάζω τον εαυτό μου , να περάσω καλά αλλά ταυτόχρονα να παίξω ελεύθερος , αλλά και να είμαι έτοιμος για όλα και έτσι πιστεύω ότι είναι έτοιμη κι η ομάδα μου να παίξει όταν φτάνουμε σε τέτοια παιχνίδια , να τους καθοδηγώ με την φωνή μου και να λειτουργώ σαν παράδειγμα»