Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελικού της Euroleague του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε έκανε ο Greek Freak ο οποίος εξήγησε - χαμογελώντας - ότι δεν θα γυρνούσε ούτε στους Πράσινους, ούτε στους Ερυθρόλευκους, καθώς δεν τον ήθελαν όταν ήταν πιτσιρικάς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι θα ήθελε να αγοράσει είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι αν γυρνούσε στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Φιλαθλητικό.

“Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ' αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1!

Ή Γιώργο, θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.