Η Euroleague τελειώνει άδοξα για τον Ολυμπιακό και ο στόχος, πλέον, είναι το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Ρεάλ ο Γιώργος Μποζίκας, με τον βοηθό του Γιώργο Μπαρτζώκα να υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους.

«Προφανώς είναι εύκολη η ανάλυση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν διστακτικοί. Αφήσαμε τη Ρεάλ να βρει ρυθμό, μας τιμωρούσε για κάθε λάθος που κάναμε. Η εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας πρέσβευε ως ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια υπερπροσπάθεια, αναγκάσαμε τη Ρεάλ να μας νιώσει.

Θέλαμε κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να τους πιέσουμε λίγο παραπάνω. Ένα σουτ, μια καλή άμυνα. Αυτό γίνεται όταν κυνηγάς μια τόσο μεγάλη διαφορά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως η Ρεάλ.

Νιώθουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Η Ρεάλ είναι μια απίστευτη ομάδα με τρομερό ταλέντο. Είναι μια ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη του παιχνιδιού. Εμείς προσπαθήσαμε, ξέρουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι ζήσαμε για να έρθουμε. Φτάσαμε ως εδώ παλεύοντας έναν γολγοθά.

Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι, έτσι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε. Ξέρω ότι είναι μια ήττα που “πονάει”, επειδή ξέρουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Μποζίκας.