Εργκίν Αταμάν: Τεράστια είναι η αγάπη των οπαδών της Γαλατά για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος προπονητής σημειώνοντας ότι μετά τη νίκη των Πρασίνων στον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στη Φενέρ, έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από φίλους της Τσιμ Μπομ.

«Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της Γαλατά, εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον Οκάν Μπουρούκ καλή επιτυχία στο αυριανό ματς και να πάρουν το πρωτάθλημα», επισήμανε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ υπήρξε ένα περιστατικό χθες με πρωταγωνιστή τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και δημοσιογράφο του TRT Spor μιας και με τη λήξη του ημιτελικού με την Φενέρ, ο δημοσιγράφος πήγε για δηλώσεις στον Αταμάν και αρχικά του είπε: «Κύριε, σας συγχαίρουμε, ή μάλλον δεν σας συγχαίρουμε, υπήρχε μια τουρκική ομάδα μπροστά σας, αλλά...».

«Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή όχι, μπορείτε να συγχαρείτε τη νικήτρια ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε», φέρεται να του απάντησε ο Εργκίν Αταμάν βάζοντας... τέλος στην κουβέντα.