Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four της EuroLeague και ο Κώστας Σλούκας μίλησε μία μέρα πριν το παιχνίδι για το μεγάλο ματς, απαντώντας και στην πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που πριν λίγο καιρό είχε πει ότι οι Πράσινοι θα νικήσουν στον τελικό την "βασίλισσα" με 91-90 με buzzer beater του 34χρονου γκαρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς νιώθει που έρχεται στο Βερολίνο για τρίτη φορά με τρίτη διαφορετική ομάδα: "Πώς νιώθω; Μαθουσάλας. Τρία Final Four έχουν γίνει σε μία δεκαετία ολόκληρη. Το Final Four είναι πολύ μεγάλο σχολείο. Είτε σε καλή κατάσταση είτε όχι, οφείλεις να καταθέσεις ψυχή. Οι λεπτομέρειες γέρνουν την πλάστιγγα".

Για τα νέα παιδιά: "Ο Καλαϊτζάκης ήταν για μένα χθες ο X Factor του Παναθηναϊκού. Έπαιξε άμυνα έβαλε μεγάλο σουτ. Ήταν X Factor μαζί με τον Γκραντ".

Για το ματς: "Ο καθένας έχει τη δική του ρουτίνα και προετοιμάζεται ανάλογα για το παιχνίδι. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που θα γείρουν την πλάστιγγα στον νικητή. Ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο. Κυρίως η άμυνά μας πρέπει να είναι εκεί 40 λεπτά, αλλιώς η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη και θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα".

Για τη Ρεάλ: "Η Ρεάλ δεν συγχωρεί το χαλαρό ξεκίνημα. Πρέπει το mindset μας να είναι σκληρό. Βρισκόμαστε στον τελικό της EuroLeague. Απομένουν 40 λεπτά από τον τίτλο".

Για την πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει με τρίποντο του Σλούκα: "Θέλω να κερδίσουμε πάρα πολύ πιο εύκολα αύριο".

Για το που περιμένει ότι θα πάει το ματς: "Είμαι Σίγουρος ότι θα πάει σε ψηλό σκορ, γιατί θα πάει σε πολλές κατοχές. Εμείς θέλουμε να κατεβάσουμε το σκορ" Εμάς ο στόχος είναι να μην ανέβει το σκορ. Να πάμε σε πιο ελεγχόμενες κατοχές. Και εμείς θέλουμε να βάλυομε 90".