Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA σε θέση Libero:

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα για τον κόσμο, καταφέραμε κάτι εξωπραγματικό, δεν το πίστευε κανείς, ούτε οι ίδιοι το πιστεύαμε στην αρχή». 

Για το ότι ο Αταμαν είχε πει στους φίλους του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Βερολίνο: «Ο κόουτς τα έλεγε αλλά δεν τον πίστευε κανείς. Πέρσι βγήκαμε προτελευταίοι στην Ευρωλίγκα και μας έλεγε φέτος ότι θα την πάρουμε και λέγαμε... τι λέει. Όμως δέσαμε σαν ομάδα πέρασε λίγος καιρός και βρήκαμε τα πατήματα μας. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν τόσο καλό γιατί ήμασταν καινούργια ομάδα. Εφόσον δέσαμε και παίξαμε το μπάσκετ που ξέραμε από την αρχή της χρονιάς καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης». 

Για το αν ξεκίνησαν όλα από την άμυνα: «Η Ρεάλ φέτος όλα τα παιχνίδια τα έχει κερδίσει με την επίθεση της. Δεν αγχωθήκαμε σε κανένα σημείο, ξέραμε ότι αν μείνουμε κοντά στο σκορ θα μπορέσουμε να να το γυρίσουμε, παρόλο που ήταν πολύ εύστοχη η Ρεάλ». 

Για το πως βίωσε την συμπόρευση με τον Κώστα Σλούκα: «Είναι ένας τεράστιος αθλητής, η καριέρα του μιλάει από μόνη της, εγώ δεν έχω να πω κάτι. Αυτό που κρατάω εγώ είναι το πόσο καλό παιδί είναι και το πόσο συγκροτημένος είναι. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ και δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω και κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο παρκέ θέλω να τον δικαιώνω. Είναι ένας ρέκορντμαν. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι, αλλά εγώ δεν ήξερα τον χαρακτήρα του. Πραγματικά μου έκανε πολύ εντύπωση το πόσο δουλευταράς και συγκεντρωμένος είναι σε αυτό που κάνει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο»