Κίναν Έβανς: Μεγάλος άτυχος ήταν ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Λιεκαμπέλις για τα plaly-off του λιθουανικού πρωταθλήματος, με τον 28χρονο να περνάει την πόρτα του χειρουργείου λόγω της ρήξης συνδέσμου στην επιγονατίδα και θα μείνει εκτός για 6-8 μήνες και τον ίδιο να στέλνει μήνυμα μέσω ανάρτησης για την επόμενη ημέρα.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή, απλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι όλη τη σεζόν πίεζα τον εαυτό μου ώστε να επανέλθει στο ανώτερο επίπεδο. Όμως η ζωή ούτε ήταν, ούτε θα είναι δίκαιη. Ο Θεός δεν κάνει λάθη κι εγώ απλά πρέπει να τον εμπιστευθώ.

Στην πόλη του Κάουνας και στους φίλους της Ζαλγκίρις θέλω να πω μια ειλικρινή συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να τους βοηθήσω να φέρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στο σπίτι μας αυτή τη σεζόν. Φυσικά και θα φωνάζω υπέρ της ομάδας στους τελικούς.

Τέλος, όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου, είναι σίγουροι ότι αυτό θα με πεισμώσει να είμαι ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός και επίσης να τελειώσω μια σεζόν (γέλια). Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε όλους, αλλά λέω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι. Ο θεός να σας ευλογεί», είπε ο Κίναν Έβανς.