Από εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μάριο Χεζόνια ήταν κλεισμένος από τη Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί αποσύρουν την πρότασή τους!

Αυτό υποστηρίζει η "Mundo Deportivo", η οποία αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι Καταλανοί αποφάσισαν να αποσυρθούν από την υπόθεση Χεζόνια εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων του σχετικά με τη Ρεάλ, καθώς ο Κροάτης τόνισε μεταξύ άλλων πως ελπίζει να κερδίσει περισσότερα τρόπαια με τη φανέλα της στο μέλλον.

«Είμαι τελειομανής και θέλω πάντα να κερδίζω τα... πάντα. Αισθάνομαι άσχημα που χάσαμε τη Euroleague και γι' αυτό θέλω να δώσω κάτι πίσω στους ανθρώπους και το κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», ήταν τα χαρακτηριστικά λεγόμενα του Χεζόνια που δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της Μπάρτσα.

Πλέον οι Καταλανοί δεν ασχολούνται άλλο πια με τον Χεζόνια και στρέφονται στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, τον οποίο προσπαθούν να αποκτήσουν από την Παρτιζάν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», και η Ρεάλ δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση της ανανέωσης του Κροάτη άσου, με τις πόρτες της ομάδας να είναι κλειστές, αφού η ομάδα του Τσους Ματέο έχει προχωρήσει σε πλάνο δίχως τον Χεζόνια στο ρόστερ της.