Αϊζάια Κάνααν: Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός γκαρντ, με τον ίδιο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια και τον ίδιο να αποχαιρετά το Λιμάνι μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του social media.

"Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν υπέροχες. Back-to-back Final Four, όλα τα κύπελλα στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη σεζόν. Δεν καταφέραμε τον απόλυτο στόχο που ήθελα να πετύχω με αυτόν τον οργανισμό, όμως σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και αυτό είναι που χρειαζόμουν. Έχτισα πολλές σχέσεις και πολλές φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα αδέλφια μου: Πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και στη Θύρα 7: Πραγματικά εκτιμώ την αγάπη σας, από τα βάθη της καρδιάς μου. Στο ξεκίνημα χρειάστηκε να κερδίσω πολλούς από εσάς, ωστόσο αν κάτι γνωρίζετε για εμένα, είναι ότι οι προκλήσεις είναι το καύσιμό μου. Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα (όταν μου το επέτρεψαν). Θα έχετε ένα σπέσιαλ μέρος στην καρδιά μο. Με αγάπη και με σεβασμό, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε", έγραψε ο Αϊζάια Κάνααν.