Μπασκετικό ρεπορτάζ περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον γνωστό ρεπόρτερ, Κώστα Νικολακόπουλο.
Θυμίζουμε ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής, δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία τεράστια πρόταση στον Σάσα Βεζένκοφ, θέμα το οποίο σχολίασε δεικτικά πάντως το Τριφύλλι.
Διαβάστε επίσης...
Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος λίγες ώρες μετά έδωσε άλλη μία πληροφορία, απαντώντας ουσιαστικά στην έντονη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί και με τον μπασκετικό Ολυμπιακό!
Στο θέμα του λοιπόν στον sport-fm.gr, γράφει για αυτά τα σενάρια: «ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, απ΄ ότι καταλαβαίνω δεν έχει καμία διάθεση ο Μαρινάκης να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Φυσικά θέλει να πηγαίνει καλά το μπάσκετ, όπως και κάθε άλλο τμήμα του Ολυμπιακού, όμως δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρονταν να πάρει την ΚΑΕ-και το γράφω με αφορμή διάφορα που ακούγονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Και ώρες…»
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
