Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το καυτό θέμα του Σάσα Βεζένκοφ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.
Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού τόνισε πως επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport ότι Σκινδήλιας και Μπαφές ταξίδεψαν την Κυριακή στη Βουλγαρία, προκειμένου να μιλήσουν με τον παίκτη, αλλά και την οικογένειά του, για να πάρει ο 28χρονος τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής στον Πειραιά!
Διαβάστε επίσης...
Όπως σημείωσε, «προφανώς και υπάρχουν και τα τηλέφωνα, ο Βεζένκοφ ξέρει ότι τον θέλει πίσω ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ήταν σημειολογική η επίσκεψη, ακριβώς για να του δείξουν πόσο τον θέλουν».
Και υπογράμμισε: «Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς αναμένεται η απόφαση τόσο του παίκτη όσο και των Ράπτορς για το τι θα κάνουν με την περίπτωσή του. Η ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα ήταν τυπική, έπρεπε να γίνει».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο