Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση τη μεγάλη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ.
«Είναι μία πρόκληση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν είχε ποτέ τέτοιο παίκτη, να δούμε πώς θα το διαχειριστεί. Του ταιριάζει πάρα πολύ ο Φουρνιέ με την κίνηση του μακριά από την μπάλα, αλλά είναι και μία προσωπικότητα για το φινάλε των παιχνιδιών», είπε ως ένα σύντομο σχόλιο για την κίνηση αυτή.
Στη συνέχεια, μίλησε για την τελετή που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (06/09) για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ έδωσε τις πληροφορίες για τις πτήσεις τσάρτερ που θα οργανώνει ο Ολυμπιακός για τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Τέλος, αναφέρθηκε στην αναμονή που υπάρχει για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ που θα προκύψουν από την απόκτηση του Φουρνιέ.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο