Έπεσε σε γερή γκάφα η Εuroleague, καθώς την περασμένη Πέμπτη (14/11) η Μπάγερν πήρε σαρωτική νίκη κόντρα στην Άλμπα, όχι όμως με 115-86 όπως ήταν αρχικά γνωστό, αλλά με 115-88.
Κοινώς, η διοργανώτρια ενημέρωσε το Σάββατο (16/11) ότι η γραμματεία... ξέχασε να μετρήσει ένα καλάθι του Τρέβιον Γουίλιαμς στο τέλος του ημιχρόνου και δεν έγινε το 62-44, με το σκορ να παραμένει στο 62-42.
Διαβάστε επίσης...
Έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε με το λανθασμένο 115-86, για να αποδοθούν εντέλει στους Βερολινέζους οι δύο πόντοι του Γουίλιαμς και η διαφορά της ήττας τους περιορίστηκε στο -27 από -29.
Όχι βέβαια ότι άλλαξε κάτι συνταρακτικό σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά προφανώς ανάλογο λάθος θα μπορούσε να συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα πιο κλειστό παιχνίδι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο