Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έπεσε θύμα της κακοκαιρίας «Elena», αλλά η διοίκηση διευκρίνισε ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Σε ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης (26/12) τονίζεται ότι έχει διασφαλιστεί η λειτουργικότητα των περισσότερων υποδομών χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των εργαζομένων.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ενημερώνει ότι, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των εργαζομένων, οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας ”Elena” περιορίστηκαν, διασφαλίζοντας τη λειτουργικότητα των περισσότερων υποδομών. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με πολύωρη βροχόπτωση, προκάλεσαν ζημιές σε κρίσιμες εγκαταστάσεις του Σταδίου και στην οροφή, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα για το οποίο έχουν δρομολογηθεί οι ενέργειες αντιμετώπισής του.
Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση του χώρου. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα, με τη Διοίκηση και το προσωπικό να εργάζονται αδιάκοπα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο