Το πρόβλημα του Τόμας Γουόκαπ στη μέση φέρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, που προσπαθεί να αποκτήσει τον Σέιμπεν Λι.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Ματέο Αντρεάνι, οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Μανίσα για τον Αμερικανό γκαρντ, με τον τουρκικό σύλλογο να ζητά 600.000 ευρώ για την παραχώρησή του κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν λιγότερα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Διαβάστε επίσης...
Η προθεσμία για τις μεταγραφές στη Euroleague λήγει την Τετάρτη (26/2) και μένει να φανεί αν όντως ο Oλυμπιακός κινείται για τον Λι, που νωρίτερα στη σεζόν φόρεσε για ένα μήνα τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Olympiacos Piraeus is still trying to add Saben Lee.
Ready an offer to Manisa. Turkish team is still asking about 600k €, Olympiacos offer is lower.
Saben Lee would like to return to the EuroLeague and play for Olympiacos.#OlympiacosBC #Transfers #EuroLeague pic.twitter.com/QNF4f7xbRb — Matteo Andreani (@matty_vanpersie) February 25, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο