Οι ατυχίες στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, καθώς προέκυψαν νέα προβλήματα με τους Μουσταφά Φαλ και Εβάν Φουρνιέ.
Συγκεκριμένα, ο σέντερ των Ερυθρόλευκων ταλαιπωρείται από θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα μείνει εκτός δράσης για 7 έως 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το "παρών" στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της Euroleague εναντίον της Άλμπα Βερολίνου (4/4, 21:00).
Διαβάστε επίσης...
Έτσι, μετά το πρόβλημα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι εκτός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Φαλ και θα πορευτεί μόνο με τον Μόουζες Ράιτ στο "5", ο οποίος επέστρεψε μόλις πριν λίγες ημέρες στην αγωνιστική δράση.
Από εκεί και πέρα, αμφίβολος για την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα είναι ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο