Το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας και αρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να διαλέξει αντίπαλο ή να αποφύγει την πρώτη θέση.
«Θα είναι και πρόκληση να πάρει το τρόπαιο και να σπάσει την κατάρα. Εξάλλου το αξίζει με βάσει την εικόνα του σε όλη τη σεζόν», τόνισε σχολιάζοντας τα όσα λέγονται για την πρώτη θέση.
Διαβάστε επίσης...
Στα αγωνιστικά επεσήμανε ότι ο Φουρνιέ επιστρέφει. Ο Γουόκαπ είναι εκτός αλλά στις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος και να πάρει μέρος στις προπονήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας θα είναι αισιόδοξοι ότι θα είναι έτοιμος για τα πλέι-οφ.
Τέλος, Φαλ και Μιλουτίνοφ είναι αμφίβολοι με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει αν κρίνει κάτι τέτοιο το τεχνικό επιτελείο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο