Την Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα play off της Euroleague, με τον Δημήτρη Ιτούδη να δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final Four στους «πράσινους».
Μιλώντας, πάντως, στην εκπομπή «Strong Side» στο κανάλι Scorakias στο YouTube, ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ τόνισε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του Λούκα Μπάνκι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Διαβάστε επίσης...
«Προφανώς ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα ακριβώς και λόγω της εμπειρίας, της ομοιογένειας που έχει. Όμως, η Εφές έχει ένα σερί 8 νικών. Ο Λούκα (σ.σ. Μπάνκι) κάνει εκπληκτική δουλειά εκεί με την ομάδα του, του δόθηκε ο χρόνος.
Θεωρώ ότι είναι ανοικτό, με ένα προβάδισμα του Παναθηναϊκού, και γιατί είναι μια ομάδα που συσπειρώνεται, έχει καλή χημεία, έχει πολύ καλό coaching, είναι η ομάδα ενωμένη και έχει υγιή αποδυτήρια», είπε ο Ιτούδης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο