Την στιγμή που ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs της Euroleague, ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι μεταφέρει μια πληροφορία που έχει να κάνει με μεταγραφικές υποθέσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι που πιθανότατα δεν θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν αρχίσει ήδη στο να δουλεύουν δύο περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στην εφετινή διοργάνωση.
Πρόκειται για το ρεπορτάζ που διαβάσατε και στο Sportdog.gr και αφορά Τον Τάισον Γουόρντ, ο οποίος θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του ΜακΚίσικ, αλλά και του Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος όμοια κάνει εκπληκτική σεζόν.
Διαβάστε επίσης...
Και οι δύο αγωνίζονται στην Παρί, και αποτελούν τους δύο καλύτερους παίκτες της, στην εφετινή σεζόν.
Olympiacos working to land Paris Basketball’s duo TJ Shorts & Tyson Ward
Shaquielle McKissic could leave Piraeus — he’s a strong candidate for Dusko Ivanovic’s Virtus Bologna pic.twitter.com/ZWk4bgKdtu — Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) April 17, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο