Η Εφές νίκησε στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-1 με αποτέλεσμα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να επικρατήσει μια φορά στην Τουρκία για να επιστρέψει η σεριά στην Αθήνα.
Διαβάστε επίσης...
Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες και ο Παναθηναϊκός αναζητά απεγνωσμένα νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ματίας Λεσόρ και ο Μάριους Γκριγκόνις είναι εκτός, ενώ η Αναντολού Εφές δεν θα έχει στη διάθεση της τον Ροντρίγκ Μπομπουά.
Οι διαιτητές
Έτσι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ», με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Final Four του Αμπού Ντάμπι.
O πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, έχοντας στο πλευρό του τον Εμίλιο Πέρεθ και τον Γκίτις Βίλιους.
Ο αγώνας Εφές - Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένος για τις 20:45 και η τηλεοπτική μετάδοση είναι από το κανάλι Νοva Sports Prime.