Σχόλιο για το κρίσιμο Game 3 της σειράς των πλέι-οφ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές, έκανε ο Μίροσλαβ Μπέριτς, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι θα έχουν πιθανότητα για break μόνο αν ο Κέντρικ Ναν κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή στο Μονακό.

“Για μένα τώρα η Εφές είναι το μεγάλο φαβορί όμως θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Κέντρικ Ναν. Ας θυμηθούμε την περσινή σεζόν όταν η Μακάμπι προηγήθηκε με 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Απέχει πολύ από τη φόρμα και το παιχνίδι του, και γνωρίζει ότι χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πιθανότητα να κάνει break στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά ένα παιχνίδι όπως στο Μονακό που σημείωσε 37 πόντους, είναι η μοναδική τους ευκαιρία”, σημείωσε.

"Χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πιθανότητα για break στην Πόλη"
Intime

“Αν δεν καταφέρει να ξαναβρεί τη φόρμα του, τότε η Εφές έχει πολλές πιθανότητες. Η Εφές είναι ένα ναρκοπέδιο για όλους στα πλέι-οφ. Αν ήταν κάποιος άλλος αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός θα είχε κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι εκτός έδρας”, ανέφερε ο Σέρβος πρώην παίκτης.

“Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει τον Πι Τζέι Ντόζιερ. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιότητές του, αλλά ποτέ δεν ήταν πιο αποφασιστικός και πιο συγκρατημένος. Του αρέσει να παίρνει την ευθύνη και κάτι αντίστοιχο έγινε και πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί”, υπογράμμισε.