Τζάναν Μούσα: Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (1/5) κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης που θεωρεί ότι η Βασίλισσα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Ερυθρόλευκους.
Διαβάστε επίσης...

«Δεν είναι εύκολο να νικήσεις διαδοχικά τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε. Είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικό προπονητή, αλλά έχουμε κι εμείς δυνατά στοιχεία. Θα κλειδί είναι να μείνουμε ενωμένοι σε ακόμη έναν ‘τελικό’ και να πάμε στην Ελλάδα για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στο Final 4», τόνισε ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ.
Για την αντιμετώπιση των Βεζένκοφ και Φουρνιέ, εφόσον αγωνιστεί ο δεύτερος, είπε: «Ο Βεζένκοφ είναι απίστευτος παίκτης, πολύ ταλαντούχος, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Δε μας νοιάζει αν θα παίξει ή όχι ο Φουρνιέ. Θα προετοιμαστούμε με τον ίδιο τρόπο για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Αναφερόμενος στη δική του κατάσταση είπε: «Πνευματικά είμαι καλά. Θέλω να προσεγγίσω το τέλος της σεζόν έτσι και να παλεύω καθημερινά και σε κάθε αγώνα για αυτή τη φανέλα».
Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου: «Είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει κάποιος όταν ο κόσμος μας είναι μαζί μας. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος στην έδρα μας κι έχουμε ανάγκη τη βοήθειά τους. Αν έχουμε κι εμείς και ο κόσμος την ενέργεια που πρέπει, είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε», τόνισε ο Τζάναν Μούσα.
